Atorgament del Premi Nacional d’Educació al Desenvolupament Vicenç Ferrer al Fons Menorquí

 

L’Agència Espanyola de Cooperació Internacional pel Desenvolupament  (AECID) atorga el Premi Nacional d’Educació pel Desenvolupament al Fons Menorquí de Cooperació de l’any 2012.

 

 

 

 

 

L’acte de l’atorgament del premi  és realitzarà el divendres -7 de setembre de 2012- i tindrà lloc a l’espai Cultural Matadero de Madrid.

El projecte premiat es diu “Xarxa de Centres Educatius Cooperants” i pretén fomentar la creació d’una ciutadania responsable sobre la realitat mundial, desenvolupar valors de pau i facilitar la participació i la transformació social de la realitat global des del món escolar. 

El Premi Nacional d’Educació per el Desenvolupament Vicenç Ferrer és un reconeixement a l’entitat per la tasca de sensibilització que impulsa a les escoles de Menorca a la vegada que serveix d’estímul per seguir treballant dins la dinàmica del compromís adquirit per una educació viva, crítica, humana i transformadora.

 

Palma de Mallorca, 6 de setembre de 2012

Enllaços d’interés:

 Nota de Premsa en motiu de l’entrega del premi al Fons Menorquí

 Dia del Cooperant

 


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/cooperan/deploy/current/web/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/cooperan/deploy/current/web/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853