Enviament d’ajuda humanitària

El conseller de Presidència, Antonio Gómez,  ha presentat, juntament amb Apotecaris Solidaris i Metges del Món, l’enviament d’ajuda humanitària per a 10.000 persones a la població refugiada de Mali a Burkina Faso. La regió del Sahel s’enfronta a l’amenaça d’una crisi alimentària i nutricional que posa en perill la vida i la salut de més d’un milió d’infants que pateixen malnutrició.

A l’acte, també hi han estat presents la directora general de Cooperació i Immigració, Antònia Maria Estarellas i el gerent de l’Agència de Cooperació Internacional de les Illes Balears (ACIB), Juan Manuel Gómez, a més de representants d’Apotecaris Solidaris i Metges del Món.

Aquesta acció, promoguda per la Conselleria de Presidència, s’ha coordinat amb les dues ONG. Es calcula que amb l’ajuda (dos equips de pediatria, dos  d’obstetrícia i un de material mèdic) enviada es podrà donar cobertura a prop de 10.000 persones, víctimes de la situació bèl·lica del país d’origen.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/cooperan/deploy/current/web/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/cooperan/deploy/current/web/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853