Educació transformadora per a la ciutadania global i transformadora

Quan:
25 gener, 2018 @ 16:30 – 4 febrer, 2018 @ 13:30
2018-01-25T16:30:00+01:00
2018-02-04T13:30:00+01:00
Educació transformadora per a la ciutadania global i transformadora

Des de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i la Conselleria d’Educació i Universitat hem posat en marxa el Programa Pilot de Centres Educatius per a la Ciutadania Global i Transformadora durant el curs 2017-2018. Aquest Programa inclou la realització del curs “Educació transformadora per a la ciutadania global i transformadora”, adreçat als docents dels centres que participen en el Programa.

L’objectiu del curs és treballar l’educació per a la ciutadania global en els centres educatius a partir d’eines innovadores.

Lloc:  El curs se durà a terme Al CEP de Palma, al carrer de Gregorio Marañón, sense número i al CEp d’Eivissa.

Hi ha 30 places lliures a disposició de les entitats que estiguin interessades a participar-hi. El curs és de 12 hores i s’expedirà un certificat d’assistència a les persones que, com a mínim, hagin participat en un 85 % de la formació.

Inscripció:

Cal enviar un missatge a fcollado@dgcooper.caib.es amb les dades personals (nom complet, DNI, telèfon i adreça electrònica) i el nom de l’entitat a la qual pertanyeu.

Criteris de selecció:

  • Ordre d’inscripció.
  • Dues persones per entitat per ordre de prioritat. En primera volta s’admetrà la primera persona inscrita i, en cas que sobrin places, s’admetrà també la segona.

El darrer dia per inscriure’s al curs és el 22 de gener. S’enviarà un missatge de correu electrònic a les persones admeses.

informació Programa Eivissa

Informació Programa Mallorca


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/cooperan/deploy/current/web/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/cooperan/deploy/current/web/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853