Formació: Comunicar per Transformar el Món

Quan:
18 novembre, 2019 @ 16:00 – 30 novembre, 2019 @ 20:00
2019-11-18T16:00:00+01:00
2019-11-30T20:00:00+01:00

Formes part d’una ONGD, organització, moviment social o cultural  i tens la sensació que a la gent no l’hi arriba el que dius?

Tens un projecte i no saps quines eines utilitzar per difondre’l?

 

Idò tenim bones notícies!!

Anotau bé a les vostres agendes la formació modular “EINES I NOVES NARRATIVES POLÍTIQUES PER ARRIBAR A LA GENT” que la Direcció General de Cooperació organitza per al proper mes de novembre al Centre Cultural Flassaders.

 

Mòdul I: «EINES PER ARRIBAR A LA GENT» (durada 8 hores. Dies 18 i 19 de novembre de  2019. Durada de 16 a 20 hores)

En el primer mòdul aprendrem a definir la personalitat de la nostra organització i a adaptar el missatge al mitjà i a les persones a les quals ens interessa arribar.  Perquè un mateix missatge no serveix per a tot.  Veurem com donar-los forma per arribar millor a la gent des d’un enfocament de canvi social.

Programa Mòdul I: Eines per arribar a la gent

 

Mòdul II: «NOVES NARRATIVES PER A UN MÓN EN CANVI» (durada 12 hores. Dies 20, 28 i 29 de novembre de 2019. Durada de 16 a 20 hores)

Un segon mòdul s’endinsarà en el poder de les anomenades «noves narratives», altres maneres d’explicar les coses i de comunicar, per tal de contribuir al món que volem. Explorarem les alternatives i les tècniques per construir relats que ressonin, connectin amb el col·lectiu, apoderin i posin les persones en el centre.

Programa Mòdul II: Noves narratives polítiques per a un món en canvi

 

Podeu reservar la vostra  plaça fins el 14 de novembre al següent enllaç

El curs és gratuït, els moduls es poden fer per separat, i hi ha un total de 30 places disponibles

T’interessa aquest curs si ets…

  • Responsable i/o personal tècnic d’ONGD (àrees de comunicació i mobilització, sensibilització, educació per al desenvolupament i cooperació)
  • Activista, artivista, etc.. que formes part d’una organització o moviment social i cultural
  • Personal tècnic de les administracions públiques
  • Pertanys a la comunitat educativa i universitària
  • Si ets una persona interessada en contar històries des d’un altre lloc.

La formació irà a càrrec de  Maria Sande  amb gran experiència i recorregut  en temes de  #ComuniCambio, cooperació i desenvolupament amb la col·laboració de Maria Fuster periodista de l’Ara Balears, especialitzada en periodisme de denúncia social i gran coneixedora dels mitjans a les Illes Balears.