Portal web IMMICOOPER

Ahir es va presentar el portal web IMMICOOPER, on podeu trobar informació sobre Immigració, Cooperació al Desenvolupament i Balears a l’Exterior.

Aquest espai de trobada és l’eina d’informació, difusió i projecció del Govern de les Illes Balears en relació amb la gestió pública dels pressuposts i les actuacions en aquests àmbits. Aquesta web facilita l’accés als programes, activitats, notícies, recursos didàctics i un calendari d’activitats, entre d’altres, de les polítiques d’immigració, cooperació i Balears a l’Exterior. Així mateix, es mostra un mapa de la cooperació, amb tots els projectes subvencionats des de la Direcció General de Cooperació i Immigració mitjançant els agents implicats en la cooperació i finançats amb la solidaritat de la societat de les Illes Balears.

També presentam l’Observatori Balear de la Cooperació i les Migracions (Obacom) que és un instrument del Govern de les Illes Balears per analitzar i investigar els moviments migratoris i la cooperació al desenvolupament a la nostra comunitat autònoma.

 Esperam que sigui del vostre interès i que participeu activament amb nosaltres enviant propostes d’actuació, difusió d’activitats i qualsevol assumpte que considereu apropiat incloure en aquestes pàgines.

Presentació portal Immicooper al Casal d’Entitats

 

 


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/cooperan/deploy/current/web/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/cooperan/deploy/current/web/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853