Presentació

La web Cooperant és l’espai de cooperació al desenvolupament del Govern de les Illes Balears, inclosa dins el portal Immicooper. En aquesta web es pot trobar informació sobre la planificació de les diferents estratègies de cooperació, les convocatòries de subvencions, les actuacions d’educació al desenvolupament i un calendari d’activitats on donam difusió de les activitats de sensibilització que es fan a les Illes Balears.

Cooperant és un nom de referència per a tots els qui durant anys hem treballat plegats per afavorir el desenvolupament dels països del Sud i eradicar la pobresa; és, per tant, molt més que el nom de la revista de cooperació que s’edita des del 2004. Cooperant es vol convertir en el portal de cooperació de les Illes Balears, l’eina d’informació, difusió i projecció del Govern de les Illes Balears en relació amb la gestió pública dels pressuposts i les actuacions per a la cooperació al desenvolupament. Vol ser també un espai de trobada de les entitats i de divulgació dels projectes que desenvolupam tots els agents implicats en la cooperació finançats amb la solidaritat de la societat de les Illes Balears.

S’han recollit moltes de les propostes de l’equip tècnic, especialment el de sensibilització i promoció, com també les inquietuds personals de molts dels que hem aportat des de la nostra experiència personal i associativa el sentit de la importància de la comunicació, la interacció i l’afavoriment d’espais per a la projecció de les actuacions de la societat organitzada en relació amb el món de la cooperació al desenvolupament.

Aquest espai és teu i tu, com a ciutadà del nord i del sud, n’ets el protagonista. Hem de fer que aquest portal sigui una eina útil, àgil i compartida per la societat i els actors, pel tercer sector, pels mitjans de comunicació, amb l’objectiu de fer-la una via de sensibilització i de construcció de solidaritat.

Des de l’equip de cooperació esperam que aquest enllaç sigui del vostre gust i que ens faceu arribar totes les aportacions que facin possible millorar-lo i aplicar les bones pràctiques en l’àmbit de la cooperació.

Contacta’ns:

Plaça de la Drassana, 4, 2n pis, 07012 Palma

Email: dgcooper@dgcooper.caib.es