Trobada amb la plataforma del voluntariat

La directora general de Cooperació i Immigració, Antònia Estarellas, i el Director gerent de l’Agència de Emigració i Cooperació Internacional de les Illes Balears, JuanMa Gómez, han rebut a Juana Lozano i Xavier Torrens, Secretària i Tresorer de la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears, PLAVIB. En aquesta primera trobada amb la Direcció General, els representants de la PLAVIB han presentat la memòria d’actuacions, el pla d’activitats que desenvolupa l’entitat així com l’última resolució de la seva Assemblea General del passat mes de maig on es va aprovar un manifest “La aposta: un voluntariat de qualitat “.

A la reunió, la PLAVIB va traslladar la seva disposició a treballar conjuntament per afavorir una promoció del voluntariat canalitzant les iniciatives de participació i solidaritat de molts ciutadans i associacions del tercer sector, així com l’oferiment de plans de formació. La PLAVIB representa més de 30 entitats de voluntariat de diferents àmbits: sociosanitari, joventut i infància, medi ambient, cultural i cooperació al desenvolupament.

La directora general ha valorat com a molt positiva la tasca realitzada pel teixit associatiu en matèria de participació i voluntariat i ha destacat el paper que desenvolupen en aquests moments de crisi, alhora s’ha compromès a canalitzar les propostes presentades i ha mostrat el seu compromís per apostar per la promoció d’aquest valor humà i per la tasca que realitzen i sumar-se a l’acció interdepartamental de Govern que suposa aquesta activitat: serveis socials, joventut, medi ambient, cooperació i immigració, entre d’altres.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/cooperan/deploy/current/web/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/cooperan/deploy/current/web/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853