Visita de la Casa Balear de República Dominicana a l’AECIB

 

Joan Alorda Thomàs, president de la Casa Balear de la República Dominicana Ca Nostra, i Miquel Melià Mora, rector de la parròquia d’Alta Gracia i director del Centre Socioeducatiu El Café, a Santo Domingo, han visitat avui, dimarts, l’AECIB i han estat rebuts pel seu director gerent, Juan M. Gómez.

La Casa Balear de la República Dominicana, com a agent de cooperació, està formada per 130 socis i són aproximadament 800 els balears que hi resideixen. És una de les col•lectivitats balears a l’exterior que des del 2004 desenvolupa projectes de cooperació al desenvolupament per a la població infantil i juvenil dominicana. Joan Alorda, nascut a Banyalbufar, i el pare Melià, nascut a Porreres, que representen ambdues entitats, desenvolupen la seva tasca solidària en l’àmbit socioeducatiu, de la formació acadèmica i professional de molts de joves i famílies en situació de mancança als barris de La Mina, El Café i El Palmarés, els més marginals de Santo Domingo.

El Govern de les Illes Balears, a través de l’AECIB, juntament amb l’oficina de la primera dama del país, han finançat aquests projectes.

Joan Alorda i Miquel Melià han informat el director de l’AECIB de la marxa del projecte i han mostrat l’agraïment de la col•lectivitat balear dominicana i de tot l’equip de la comunitat d’El Café, que treballa en aquest àmbit social, pel suport que la societat de les Illes dóna amb la seva solidaritat a través del Govern de les Illes Balears.

Joan Alorda i Miquel Melià tornen a Santo Domingo d’aquí a uns quants dies.

http://www.caib.es/pidip/comunicats/com-ficha.do?lang=es&codi=8530790


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/cooperan/deploy/current/web/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/cooperan/deploy/current/web/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853