Visita del Conseller de Presidència a Creu Roja Espanyola, oficina autonòmica

 

El conseller de Presidència ha visitat la Creu Roja i n’ha destacat el seu paper en matèria de cooperació i immigració “Estam molt agraïts per la seva tasca, perquè Creu Roja té una gran experiència i fa una feina magnífica“, ha dit Antonio Gómez.

 

El conseller de Presidència, Antonio Gómez, ha fet aquest matí una visita institucional a la seu de Palma de Mallorca de Creu Roja Balears, on ha estat rebut pel president de l’entitat, Miquel Alenyà. Han acompanyat el conseller la directora general de Cooperació i Immigració, Antònia Maria Estarellas, i el director-gerent de l’Agència d’Emigració i Cooperació Internacional de les Illes Balears (AECIB), Juan Manuel Gómez.

Després de mantenir una reunió de feina, de signar en el Llibre d’Honor i de visitar les dependències, el conseller ha destacat que “Creu Roja és una organització que està duent a terme un treball magnífic tant en qüestions de cooperació internacional com d’immigració. Estam molt agraïts per aquest fet, ja que és una entitat amb gran experiència i que fa molt bona feina”. D’altra banda, ha subratllat el conseller, “des del Govern hem fet un esforç per tal que els programes de cooperació i d’immigració es vegin afectats en la menor mesura possible malgrat les dificultats del moment”.

Abundant en la important tasca social que du a terme Creu Roja a les Illes Balears, el conseller de Presidència ha incidit en la feina que fa en les àrees “de la sensibilització, d’emergències i també d’atendre les persones immigrades a través de les OFIM, o oficines d’atenció a aquest col•lectiu. Fruit d’una excel•lent labor de conjunt i d’anys, Creu Roja ha estat mereixedora enguany del Premi Príncep d’Astúries de Cooperació, un reconeixement ben explícit a una gran tasca”.

De la seva banda, Miquel Alenyà ha significat que “més que traslladar peticions al Govern, li hem traslladat inquietuds i la nostra disposició per col•laborar-hi en aquelles qüestions en què puguem ser útils i eficaços. La nostra actitud és de col•laborar i d’ajudar en aquests moments difícils”. El president de l’entitat a les Illes ha subratllat també que “Creu Roja, que es va constituir el 1874, des del 1995 cap aquí desenvolupa una feina bàsica d’intervenció i d’inclusió social. Feim feina amb les persones grans, amb persones en situació de solitud, amb persones en situació de marginació i lluitam contra la pobresa. En aquest sentit, el repartiment d’aliments és una tasca important en aquests moments. Atenem també els immigrants i la cooperació internacional.  En definitiva, atenem les persones més vulnerables”.

 Palma de Mallorca, 30 de juliol de 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/cooperan/deploy/current/web/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/cooperan/deploy/current/web/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853